Winterfair wordt Winterwonderland Ouderkerk

0
127

Ouderkerk aan den IJssel – De Winterfair van Ouderkerk is inmiddels een gezellige traditie geworden. Al jaren trekt het evenement vele bezoekers uit Ouderkerk en de wijde omgeving. Om de gezelligheid en de sfeer nog meer te benadrukken, is besloten om de Winterfair om te dopen tot WinterWonderland Ouderkerk!

WinterWonderland Ouderkerk

De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Zo heeft onze website een make-over gekregen en kunt u www.winterwonderlandouderkerk.nl toevoegen aan uw Favorieten. Ook het contact e-mailadres is gewijzigd naar info@winterwonderlandouderkerk.nl. Het meest eenvoudig kunt u gebruik maken van ons contactformulier op de pagina Contact.

Inschrijven voor kraampjes

U kunt zich vanaf nu dus ook al inschrijven voor de huur van een kraampje. Wees er snel bij, want meestal gaat het snel.

Bijdragen als sponsor

Wilt u Winterwonderland Ouderkerk graag sponsoren? Wij leggen u graag uit hoe u dat kunt doen en wat daarvan de kosten zijn. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!