Ballonenkoning op het WinterWonderland evenement

0

Op het WinterWonderland evenement treedt er voor de kinderen een ballonnenkoning op. Uit “s Heerenland, Zeeland is deze jonge entertainer afkomstig, die naast zijn optreden als Ballonenkoning ook een groot Goochelaar is. Evert is bekend van televisieprogramma Holland got talent.

Met bijzondere acts als jongleren, goochelen, illusie, buikspreken, acrobatie, stoelen balans en ‘s werelds grootste ballon treedt hij op door heel Nederland. Zijn humor gecombineerd met illusies zorgen voor een unieke beleving. Op 4-jarige leeftijd is Evert geïnspireerd geraakt door een ballonnenclown. Vanaf dat moment ging hij de kinderen in de buurt entertainen en vermaken. Op 12-jarige leeftijd kwam hij in aanraking met het circus. Bij Jeugdcircus Hogerop uit Goes heeft hij diverse circusdisciplines geleerd. Naast de interesse in het circus leerde Evert Goochelaar Jaap den Ouden kennen. Jaap den Ouden was zijn motivatie om zich te gaan verdiepen in de goochelkunst. Via Jaap den Ouden kwam hij in aanraking met Kees en Monique van Iwaarden die hem hebben besmet met het ‘ballonvirus’. Zijn voorstelling is zeer geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

RTV Krimpenerwaard Live op WinterWonderland

0

Tijdens WinterWonderland Ouderkerk zal RTV Krimpenerwaard 2 dagen lang verslag doen van alles wat er gaat gebeuren tijdens dit evenement. Zowel via radio als TV zal er verslag worden gedaan van de optredens, workshops, interviews met kraamhouders, bezoekers en artiesten. Je vind RTV Krimpnerwaard weer op hun vaste stek op het evenementen terrein.

Kijk ook eens op: https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/

Ouderkerks optreden tijdens WinterWonderland

0

WinterWonderland is een echte Ouderkerkse traditie geworden de afgelopen jaren, waar ook een aantal bekende Ouderkerkers een bijdrage hebben geleverd in wat voor vorm dan ook. Dit jaar gaat Montana de Koning, bekend van oa. The Voice en Junior Songfestival, optreden op zaterdag 14 december in de grote Feesttent.

Wil jij daar ook bij zijn, reserveer dan alvast je tickets op onze website, of op http://www.ticketkantoor.nl/shop/wwlouderkerk

Dorpskerk geopend tijdens WinterWonderland

0

Tijdens WinterWonderland is de Dorpskerk geopend voor publiek, zo kun je een kijkje binnen nemen voor een rondleiding maar je kunt ook luisteren naar kerstliederen die in de Dorpskerk ten gehore gebracht worden. Kijk bij het programma voor de juiste openingstijden. Je bent van harte uitgenodigd.

Vrijwilligers gevraagd

0

Vind je het leuk om als vrijwilliger te helpen tijden WinterWonderland, geef je dan nu op via het contactformulier, wil je eerst weten hoe of wat dan kun je ook via het contactformulier een vraag stellen, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kraamverhuur

2

Op dit moment hebben wij nog enkele kramen beschikbaar voor het WinterWonderland evenement op 13 en 14 december 2019. Heb je interesse om op dit evenement te staan, vraag dan een inschrijfformulier aan via het contactformulier.

Stichting Ouderkerk Events

0

Vanaf 2019 wordt WinterWonderland georganiseerd door Stichting Ouderkerk Events. Deze stichting is opgericht om de dorpskern leefbaar te houden voor jong en oud. In de toekomst zullen zij meer evenementen gaan organiseren en via deze site zullen wij je op de hoogte houden.