Ouderkerkse Kronkel

0

Ouderkerkse Kronkel? Wie kent hem niet?

Wist u dat al weken van tevoren wij van de organisatie van Winter Wonderland alles tot in de puntjes regelen om ervoor te zorgen dat in de uitvoering alles tot in de puntjes is geregeld. Zo zijn we druk bezig geweest om de Ouderkerkse Kronkel nog beter te maken dan die al was, want wij testen:

  • Bakken we in slaolie, biologische olie of zonnebloemolie?
  • Gebruiken we kruiden, zout, of helemaal niets?
  • Bakken we de Kronkel voor?
  • Hoelang bakken we de Kronkel?
  • Hoe groot moet de aardappel zijn?
  • Wel type aardappel gebruiken we?

Fantastisch he?, dat wij lekker aan het testen zijn om te beoordelen hoe wij de beste Kronkel kunnen bakken.Maar gezien de foto’s en reacties van de klanten zijn we duidelijk op de goede weg, heeftnog een tip voor ons, laat het ons weten.

 

Winterfair wordt Winterwonderland Ouderkerk

0

Ouderkerk aan den IJssel – De Winterfair van Ouderkerk is inmiddels een gezellige traditie geworden. Al jaren trekt het evenement vele bezoekers uit Ouderkerk en de wijde omgeving. Om de gezelligheid en de sfeer nog meer te benadrukken, is besloten om de Winterfair om te dopen tot WinterWonderland Ouderkerk!

WinterWonderland Ouderkerk

De voorbereidingen voor het evenement zijn in volle gang. Zo heeft onze website een make-over gekregen en kunt u www.winterwonderlandouderkerk.nl toevoegen aan uw Favorieten. Ook het contact e-mailadres is gewijzigd naar info@winterwonderlandouderkerk.nl. Het meest eenvoudig kunt u gebruik maken van ons contactformulier op de pagina Contact.

Inschrijven voor kraampjes

U kunt zich vanaf nu dus ook al inschrijven voor de huur van een kraampje. Wees er snel bij, want meestal gaat het snel.

Bijdragen als sponsor

Wilt u Winterwonderland Ouderkerk graag sponsoren? Wij leggen u graag uit hoe u dat kunt doen en wat daarvan de kosten zijn. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.