Openingstijden WinterWonderland:

Zaterdag 8 december:  10.00-21.00 uur

Plattegrond Winter Wonderland

Locatie Winter Wonderland

De Maenstand, hoek Kerkweg-Burgemeester Neetstraat, 2935 XV Ouderkerk aan den IJssel.

Parkeren

Tijdens WinterWonderland is er volop parkeerruimte op het industrieterrein Zijdepark in Ouderkerk aan den IJssel. Wanneer u Ouderkerk aan den IJssel inrijdt, wijzen de borden u de weg.

Munten als betaalmiddel

In de horeca van WinterWonderland kunt u betalen met munten. Deze kosten € 1,00 per stuk en zijn deelbaar naar een halve munt. Munten zijn verkrijgbaar aan de centrale kassa, bij de ingang van WinterWonderland. Als extra service kunt u tijdens WinterWonderland Ouderkerk pinnen/geld opnemen. Bij de kassa’s staan mobiele pin-apparaten, waar u direct uw munten kunt afrekenen. Aangekochte munten worden niet teruggenomen.

Reuzenrad en draaimolen

Onze blikvanger tijdens WinterWonderland is het reuzenrad, 24 meter hoog en feeëriek verlicht met 4000 lichtjes. Bovenin kunt u genieten van het schitterende uitzicht over Ouderkerk en omgeving; zeker ‘by night’ een onvergetelijke ervaring. Een ticket koopt u aan de kassa van het reuzenrad. De kleinsten kunnen lekker ouderwets plezier beleven in een prachtige draaimolen.

Sanitaire voorzieningen

In nood? Geen probleem, WinterWonderland heeft voldoende en schone toiletvoorzieningen voor  dames en heren.

Alcoholgebruik en roken

Tijdens WinterWonderland Ouderkerk wordt er nauwlettend gecontroleerd op alcoholgebruik door jongeren onder de 18 jaar. Onze barmedewerkers kunnen u daarom vragen een identiteitsbewijs te tonen. Vanzelfsprekend is het in de feesttent niet toegestaan te roken. Om deze redenen hangen er  borden met de volgende tekst:

• Er kan naar uw identiteitsbewijs worden gevraagd
  • Wij schenken geen alcohol onder de 18
  • Roken in de feesttent verboden

EHBO

Gedurende het evenement zijn er vrijwilligers aanwezig van de EHBO. Zij helpen u snel mocht u zich bezeren of medische problemen ervaren.

Bewaking

In de avonduren zijn er beveiligingsmedewerkers aanwezig die waken over uw en onze veiligheid. Zij zorgen dat er een oogje in het zeil wordt gehouden op de kramen, fietsen en de bezoekers aan ons WinterWonderland. Wij houden het graag gezellig met elkaar.

Disclaimer

De organisatie van WinterWonderland Ouderkerk is niet aansprakelijk voor schade aan en/of diefstal van uw eigendommen. Betreding van en deelname aan WinterWonderland Ouderkerk geschiedt dan ook geheel op eigen risico.